Nor-Trade

Nor-Trade er et handelshus og agent og distributør i de Nordiske lande for Britiske Dawson Construction Plant (DCP). DCP er en kendt og innovativ producent af kvalitetsmaskiner og entreprenørmateriel til pilotering og fundering.

Nor-Trade Adresse/Kontakt

Adresse: Ledgårdsvej 7, DK-3100 Hornbæk, Danmark.

Hornbæk er beliggende ved Nordkysten af Sjælland vest for Helsingør.

Kontakt: Kaj Balsborg, Telefon: +45 40 84 39 02.

Mail adresse: kb@nor-trade.dk. kb@nortrade.dk og kb@nor-trade.com accepteres også.

Nor-Trade Markeder

Nor-Trade sælger og udlejer udstyr og maskiner til de Nordiske lande, dvs. Danmark, Grønland, Færøerne, Finland, Ålandsøerne, Island, Norge og Sverige.

Nordiske Lande vist i gråt

Nordic Countries

Normal Åbningstid

Normal åbningstid er fra kl. 08.00 til 16.30 mandag til fredag. Alligevel er der altid mulighed for kontakt på andre tidspunkter. Ring eller send en mail.

Kundeservice og Assistance

Kvaliteten af vore produkter er høj, men sliddele kan kræve udskiftning, og problemer kan opstå efterhånden som produkterne bliver ældre.

Ved behov for dele eller ved opståede problemer af hvilken som helst art – send en email eller ring, også uden for normal åbningstid. Vi vil være glade for at hjælpe.

Som følge af mange års erfaring inden for fundering assisterer Nor-Trade regelmæssigt kunder med fremskaffelse af andet udstyr til opfyldelse af opståede behov.

Kaj Balsborg, Civilingeniør

Om Nor-Trade

Selskabet blev grundlagt i 1981 af Kaj Balsborg, oprindeligt som et konsulentfirma, der specialiserede sig i ledelsesmæssig assistance til kriseramte virksomheder.

Kaj Balsborg er Civilingeniør uddannet fra Danmarks Tekniske Universitet, DTU, Han var i en periode Videnskabelig Assistent for en professor på DTU, der specialiserede sig i vibrationer og støjbekæmpelse. Senere indtog han administrative og ledelsesmæssige stillinger på højt niveau i større virksomheder.

Ved sit arbejde som virksomhedskonsulent fik han ved et tilfælde kendskab til entreprenørmaskin-branchen og indledte de nuværende aktiviteter.

Indlejret indhold (Embedded content) fra andre websites

Nor-Trade web site kan indeholde indlejret indhold – dvs. videoer, billeder, artikler o.a. – der stammer fra andre websites. Eventuelt indlejret indhold vil fungere/optræde som om den besøgende havde besøgt disse andre websites direkte.

De pågældende websites kan indsamle data om den besøgende – dvs. bruge cookies, indlejre supplerende tredjeparts sporing og overvåge vedkommendes interaktion med indholdet, hvis han/hun har en konto og er logget ind på pågældende website.